SLAAPKLEED LANG
17171

Mey, damesslaapkleed, Noelia

€ 99,99
Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat? Contacteer ons

Dit mey-nachthemd uit de serie Noelia in de kleur Ink Blue maakt indruk met de vertrouwde kwaliteit van mey. Door een bijzonder hoog aandeel modal (94%) heeft dit nachthemd een glad oppervlak met een zijdeachtige glans. Dit slaapkleed voldoet zowel aan de STANDARD 100 van OEKO-TEX als aan het FSC-certificaat.

Oeko-Tex 100 is een internationaal label voor textiel, opgericht in 1992. Het label garandeert dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat. Het label kijkt zowel naar natuurlijke als naar synthetische vezels. Het label wordt beheerd door International Oeko-Tex Association, dat eveneens de controle uitvoert. Die associatie ontstond als een vereniging van 16 onderzoeksinstituten voor textiel, waaronder Centexbel, het Technisch en Wetenschappelijk Centrum voor de Belgische Textielnijverheid. 

Het FSC-boscertificaat is een internationaal label of keurmerk op een hout- of papierproduct dat aangeeft dat het product afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. FSC staat voor 'Forest Stewardship Council', de internationale organisatie die het certificaat uitreikt.

 

94% Modal, 6% Elastaan

Categorie
Merk