WOODY

Ontdek de grootste WOODY-shop van het Waasland te Sint-Niklaas! 

Woody ken je vast wel van de kleurige pyjama's en slaapkleedjes. Het merk pakt elk seizoen uit met pyjama's en homewear in drie dierenthema's. De drie dieren komen tot leven op de pyjama's, slaapkleedjes, het bedlinnen, de zwemkledij en de pantoffels.

Het Belgische pyjamamerk, met hoofdzetel in Gent, viert in 2019 reeds zijn 25e verjaardag. Sinds de oprichting van Woody in 1993 zijn originaliteit en kwaliteit de stokpaardjes geweest in het ontwerp- en productieproces. Uitmuntende kwaliteit is reeds sinds het prille begin ons stokpaardje.

Vandaag is dit niet anders. We ontwerpen en produceren bij Woody nog steeds met dezelfde mindset. Natuurlijk zijn de ontwerpen door de jaren heen veranderd maar bij Woody kan je vandaag nog steeds rekenen op dezelfde vaste waarden: dierenthema’sstrepen in alle vormen en maten en natuurlijk glow-in-the-dark!
 

Woody is erin geslaagd om met haar collecties ieder lid van de familie te kleden in originele en kwalitatieve night- en homewear. Met Woody Original en Woody Studio biedt het merk verschillende stijlen voor verschillende smaken, maar wel voor àlle leeftijden. Bovendien beperkt Woody zich niet enkel in night- en homewear. Ook ondergoed, leisurewear, footwear en accessoires (knuffels, plaids, kussens,...) vind je terug in ons aanbod.