Over ons

Geschiedenis van DE WAEL Lingerie: Al sinds 1919 een gevestigde waarde.

DE WAEL Lingerie heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1919, toen de winkel voor het eerst haar deuren opende. Wat begon als een bescheiden textielzaak, is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf dat momenteel wordt beheerd door de vierde generatie. Met trots kunnen we zeggen dat de vijfde generatie ook al haar intrede heeft gedaan in de zaak, waardoor de traditie en passie voor lingerie voortgezet worden.

De winkel heeft door de jaren heen verschillende transformaties ondergaan, maar de toewijding aan kwaliteit en klantenservice is altijd hetzelfde gebleven. Op 1 maart 2024 is de vernieuwde winkel heropend, met een grotere ruimte en een volledig gemoderniseerd interieur. Hiermee willen ze hun klanten een nog betere winkelbeleving aanbieden.

Bij DE WAEL Lingerie vindt u een uitgebreid assortiment aan lingerie, nachtmode en badmode. De winkel is zorgvuldig ingericht met oog voor klasse en detail, zodat u zich meteen op uw gemak voelt.

Bij DE WAEL Lingerie streven ze ernaar om traditie en vernieuwing te combineren, en u als gewaardeerde klant de beste winkelervaring te bieden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze vernieuwde winkel en u te helpen bij het vinden van de perfecte lingerie en meer.

 

Onze troeven

  • Ons verkoopsteam: Als trouwe klant wordt u op een persoonlijke manier geholpen door mezelf, Nathalie of Charlotte. Wij adviseren en begeleiden u bij uw aankopen zodat u tevreden naar huis gaat.
  • Retouches: Dankzij ons eigen retoucheatelier, is al uw maatwerk op een zeer korte tijd klaar.
  • Klantenkaart of Gezinskaart: Uw klantenkaart wordt opgeslagen in ons computersysteem. 5% van de totale waarde van de laatste 10 items die werden gekocht, zal worden afgetrokken van uw volgende aankoop.
  • Cadeaubon voor ieder zijn smaak: Wenst u iemand te verrassen met een cadeaubon van DE WAEL Lingeriel? Maar de tijd ontbreekt je om langs te komen? Dan kunnen we je helpen met online een bon te bestellen. De waarde kan Uzelf bepalen. De bon wordt in een neutrale envelop bij je thuis geleverd, of bij de persoon aan wie je hem cadeau wil doen. De levering is helemaal gratis.

 

Onze merken

WOODY - EMPREINTE - CHANTELLE - LISE CHARMEL - SCHIESSER - SIMONE PéRèLe - HANRO - LORDSxLILIES - DE WITTE LIETAER -  FALKE - ESPRIT - DACAPO - LOUIS FéRAUD - SLOGGI - MEY - MC ALSON - RINGELLA - ANITA - SUNFLAIR - OPERA - ANTIGEL - FELINA - VITAMIA LOUNGE - HANKY PANKY