MC ALSON

MC ALSON is een Belgisch familiebedrijf dat in 1997 is gestart. Ze besliste om comfortabel en hoog kwalitatief herenondergoed te produceren met leuke prints.

Deze losse geweven boxershorts hebben een interne ondersteuning. Het ultieme mannelijke comfort wordt gegarandeerd door onze unieke 100% katoenen onzichtbare ondersteuning. Dit combineert op briljante wijze de slimheid van een Amerikaanse boxer met het comfort van een slip. 

We hebben gekozen voor een Amerikaanse snit om uw comfort te maximaliseren. Met een derde stuk stof aan de achterkant van de boxer, past deze pasvorm beter bij de mannelijke morfologie, waardoor de boxer niet op plaatsen komt waar je liever onaangeroerd blijft.

Mc Alson selecteert de beste stoffen, want de Mc Alson-klanten zijn op zoek naar kwaliteit en fijn vakmanschap. Alle stoffen zijn 100% katoen voor een zacht en ademend kledingstuk. We kiezen uit zorgvuldig geselecteerde Italiaanse, Portugese en in mindere mate Belgische fabrikanten, met wie we langdurige partnerschappen hebben opgebouwd die stoffen van de hoogste kwaliteit verzekeren.

McAlson voegt een vleugje kleur toe aan je dagelijkse garderobe. Ben je in een stijlvolle, grappige, slimme, gedurfde of gelukkige bui? In onze ongeëvenaarde collectie vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Oog voor detail
Mc Alson doet enorme inspanningen om elk seizoen geweldige collecties te leveren, om aan de hoge verwachtingen van hun klanten te voldoen. Deze producten zijn ontworpen met zorg voor stijl en comfort en ze doen nooit concessies aan kwaliteit. Stoffen worden zorgvuldig gekozen en ontwikkeld met de beste Europese weverijen. Al deze inspanningen leiden tot producten waarin geen detail over het hoofd is gezien.

 

Bekijk ook de young girls / damesboxershorts, dit is nieuw in de collectie van MC ALSON.