WOODY

Ontdek de grootste WOODY-shop van het Waasland te Sint-Niklaas! 

Seizoen winter 2023 hebben we weer 3 leuke diertjes.

Klaas Sneeuwschoenhaas is een ontdekker. Hij valt tijdens zijn zoektochten van de ene verbazing in de andere,
en ziet de schoonheid in kleine en simpele dingen. De wereld heeft zoveel moois te bieden en er valt nog zo veel te ontdekken voor Klaas!

Knut Mammoet is een dromer. Hij houdt ervan om zijn dag al luierend door te brengen.
Maar soms, heel soms, roept de plicht en moet Knut zijn imposante lichaam in de strijd gooien om anderen te helpen.
Dan sleurt hij met bomen en stenen zoals alleen een mammoet dat kan.

Gudrun Kalkoen heeft energie voor tien. Ze wil af van het vooroordeel dat kalkoenen niet fit zijn en met haar aanstekelijk enthousiasme krijgt ze iedereen in beweging. Hop hop met de benen!

Woody ken je vast wel van de kleurige pyjama's en slaapkleedjes. Het merk pakt elk seizoen uit met pyjama's en homewear in drie dierenthema's. De drie dieren komen tot leven op de pyjama's, slaapkleedjes, het bedlinnen, de zwemkledij en de pantoffels.

Het Belgische pyjamamerk, met hoofdzetel in Gent, viert in 2023 reeds zijn 30e verjaardag. Sinds de oprichting van Woody in 1993 zijn originaliteit en kwaliteit de stokpaardjes geweest in het ontwerp- en productieproces. Uitmuntende kwaliteit is reeds sinds het prille begin ons stokpaardje.

Vandaag is dit niet anders. We ontwerpen en produceren bij Woody nog steeds met dezelfde mindset. Natuurlijk zijn de ontwerpen door de jaren heen veranderd maar bij Woody kan je vandaag nog steeds rekenen op dezelfde vaste waarden: dierenthema’sstrepen in alle vormen en maten en natuurlijk glow-in-the-dark!
 

Woody is erin geslaagd om met haar collecties ieder lid van de familie te kleden in originele en kwalitatieve night- en homewear. Met Woody Original en Woody Studio biedt het merk verschillende stijlen voor verschillende smaken, maar wel voor àlle leeftijden. Bovendien beperkt Woody zich niet enkel in night- en homewear. Ook ondergoed, leisurewear, footwear en accessoires (knuffels, plaids, kussens,...) vind je terug in ons aanbod.