Lingerie

Draag jij de juiste BH?

Zit jouw BH op het eind van de dag nog goed? 

Heb jij ons lingerie-assortiment al ontdekt?

Kom gerust langs in de winkel en we staan u graag bij om deskundig advies te geven en assisteren u bij het kiezen van een perfect zittende beha.

Wij hebben een grote keuze aan beha's in grote en kleine cupmaten, voorgevormd en niet voorgevormd en in verschillende kleuren.

Heb je de juiste BH-maat? Maar liefst 7 op de 10 vrouwen hebben een verkeerde BH maat. Bij DE WAEL Lingerie zijn we gespecialiseerd in het opmeten van de correcte maat. We nemen de tijd om samen met jou op een professionele wijze je maten te nemen, zodat je de juiste maat hebt. Let op, je lichaam verandert voortdurend en laat je maat daarom regelmatig opmeten.

Hoe opmeten?

U meet heel strak de omtrek onder de borst bv. 80 cm. Daarna meet u los op de borst bv. 97 cm, we hebben hier een verschil van 17 cm. Dit verschil bepaalt de cupmaat, dwz dat het een D-cup is. Bij een verschil van 15 cm spreken we van een C-cup en bij een verschil van 19cm spreken we van een E-cup... Dus, we spreken hier dan van een Europese maat 80D of Franse maat 95D. Er is veel verwarring met Europese en Franse maten. Ook elk merk tailleert anders!